Matkassar

Här finns det mer information om våra olika ekologiska matkassar för hundar. Om du vill veta mer eller starta en prenumeration kan du höra av dig via vårt kontaktformulär. Vi hanterar alla ordrar personligen så att du ska få det bästa för just din hund.

 

Lilla kassen – 499 + frakt

Denna matkasse passar bra för den lilla hunden. Hundfoder för en månad ingår samt en tuggleksak för den lille. Det ingår två olika sorters godis till din hund och var tredje kasse innehåller ett nytt halsband. Var noga med att informera om du har en hane eller tik. Alla matkassar innehåller hundpåsar och foder för en månad.

 

Mellankassen – 699 + frakt

Denna matkasse passar bra för den lite större hunden eller för två mindre. Hundfoder för en månad ingår samt en kastleksak och en tuggleksak. Det ingår två olika sorters godis till hunden samt en hemlig gåva med varje kasse. Var noga med att informera om du har en hane eller tik. Alla matkassar innehåller hundpåsar och foder för en månad.

 

Stora matkassen – 899 + frakt

Denna matkasse passar bra för en till två större hundar, alternativt för en hund under 2 månader. Nyttigt hundfoder för att din hund ska växa och bli stark samt en kastleksak och en tuggleksak ingår. Det ingår två olika sorters godis till hunden samt en hemlig gåva med varje kasse. Var noga med att informera om du har en hane eller tik. Alla matkassar innehåller hundpåsar och foder för en månad.